2008. augusztus 1.

sey...

.

kellenek a vágyak és remények, még akkor is ha porba hullanak. a napfényre. kimászom. kijutok. ha összetörve, sebekkel telve, fáradtan és tépetten is, de kijutok. ott várnak engem azok, akiknek léte nekem életet ad, akikben hiszek és akiknek messzesége fáj. vagyok neketek. legyetek nekem. bátor vagyok. győzedelmeskedek.

nász

aki szeret hozzám repül, ha eljön az idő. égi nászunk álmodja majd a föld. és holtan hullunk alá, összezúzva testünk és szerelmünk.

2008. július 31.

jelentés

jépa jetek mogyojó-mondta kendy,majd- ondy sem tudja kimondani az ejjj betűt.
hát igen. voltam a testvéreimnél. jó volt. mint mindig. repperként szép az élet, jövök rá újra meg újra. bőgatyában, gintonicot iszogatva idegen házibuliba. érdemes még. igen.
hétvégén újra csík. megyek tomszíhez. syl visz el. jó lesz. van pálinka. bár azt utálom.
még mindig sokat gondolok és sokszor vágyom.
drága léna, nem feledlek. csak a net közelsége olyan ritka, és oly nagyon rohanok mindig. de élek. életet élek. sőt, a saját életemet élem. nem fel, csak úgy...
jön hamarosan nagynéném. hozza régi unokatesóm és a frisset. kis virág. nemrég nyílt ki. egy éve. jázmin...biztos jó illatú. még nem láttam.
most megyek. igen, megint. garnélát kell készítenem. vacsora anyámnak.
léna, én is svejk. vicces hogy kb egyszerre futottunk össze vele. történnek csodák. még ezen az istenhátamögötti áldott földön is.