2008. november 15.

önmagam definciója lévén, megértésem nem bonyolult. létem is definiálja önmagát, így életem leegyszerűsödik. vagyok aki vagyok és élek ahogy tudok. egyismeretlenes egyenlet. csak azt nem tudom...hogy ki az a bizonyos ismeretlen, akivel meg lehetne oldani engem.

2008. november 14.

emLék

nagyon felsajdult bennem a messzi messzi somogyországban élők képe. hogy annyian vannak ott, akik fontosak nekem. nephelé drága, nikander. seyt nem is említve. de ők csak a hab a tortán. gondolok rátok kedveseim. oly sokat...olyannyira bennem éltek. rettenetesen fáj, hogy nem tudok rólatok semmit...kissé esetlen és elveszett lettem nélkületek. azt hiszem, drága nikander, te kellenél most a legjobban. hadd lélegezzünk együtt, padon ülve. vagy ordítsd le a fejem. attól talán helyrejönnék.

2008. november 12.

***---***

A világ legnehezebb dolga szerelmesnek lenni.

na így!


A lélek úgy teljes, ha testtelen,
A test akkor egész, ha meztelen.

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell
A szeretőnek a nő teste kell.
A bűn nem bűn és itt nem incseleg
Az ördög sem. Engedd le ingedet.

Tárd szét magad, ne félj tőlem, ahogy
Föléd hajolok, gondold: bábád vagyok.
Meztelenül is gondoskodom rólad,
Vagy nem elég egy férfi takarónak?

2008. november 11.

gyermekcipőben

én nem tudok...nem tudok önmagam lenni, mert a maszkom mögött senki nincs...én nem tudok...nem tudok más lenni...mert nincs egy másik, aki lehetnék...értsétek meg, hogy nem tudok. értsetek meg, mert nem tudom megértetni magam. segítsetek megtenni az első lépéseket. fogjatok kézen, mert gyengék a lábaim...sérti őket az érdes talaj. és nagyon félek. ez a rettenet, az állandó rettegés a legszörnyűbb. hogy nincs egy olyan pillantom, mikor ne rázkódnék össze egy érintéstől...vagy öleléstől is akár. mert nem ismerem a szándékokat...mindenhonnan csak pofonokat várok. és ne tegyetek hirtelen mozdulatokat mellettem...mert összezuhanok. segítsetek. csak a ti segítségetekben bízhatok. mert mégiscsak ti, ti vagytok én.

pár szóban

annyi mindent kéne mondanom nektek...de csak annyit mondok(elcsépelt ugyan-de annál igazabb), ha isten velem, ki ellenem?!

merjünk önmagunk szerint élni!