2008. június 14.

csupa csuda az élet

Vagyok és leszek. erős vagyok mint egy tölgyfa. kiállom a viharokat. Azt hiszitek egy kis szellő letépheti az ágaimat? nem, ti nem árthattok nekem, belülről fogok elrohadni. magamat emésztem fel. mindezt mosolyogva és vidáman.

Nem akarok senkit szeretni többé. nem akarok senkié lenni többé. és azt sem akarom hogy szeressenek. Dolgozni dolgozni dolgozni és nem gondolni semmire.

Léna léna léna...csak te csak te csak te.
tudod mi az abszurd? Amikor egy elefánt a szakadék fölött lóg és csak azért nem esik le, mert egy szál virágba kapaszkodik. és íme az abszurd helyzet. én vagyok az elefánt és te a virág...lénavirág.

hát, csupa csuda az élet...

Találkozás

tegnap úgy éreztem , hogy mindenkivel talákozom, akivel eddig elmentünk egymás mellett. Olga megölelt és megint Olga volt, mint rég. És este, este, este. Megölelt és mondta, hogy szorítsam még. Rég nem éreztem a szívverését és már hiányzott. Az én Bendzsim. Az enyém. Aki a szívemben csücsül már két éve és onnan integet a világnak. Nálam mindig otthon leszel kicsi Ben, mindig!
Tegnap nagyon jó volt minden. Még a meccsek is izlésem szerint alakultak. És a sör a kóla a vérnarancs a bor. És keserűcsoki, majd csokipapírra örökérvényű üzenetek írása az oly kedves lénának, sylnek, tomszínak és antigonénak, nagy ölelés mariettának. Ahogy Szeleburduska mondaná: Csupa csuda az élet.

2008. június 11.

Quasi una fantasia

Elképzelem milyen lesz, mikor már nem emésztenek gondok, mikor végre átadhatom magam a madarak énekének és a virágszedés gyönyöreinek. Amikor már nem nyomaszt semmi, csak vagyok, könnyedén lebegve egy tisztáson, vagy egy patak mellett. Ott meggyógyítom magam.

De addig? Addig rátok vagyok utalva kedveseim. Nektek kell vigyáznotok rám, mert nekem nincs erőm magamra vigyázni(és az igazat megvallva nem csak erőm nincs, de kedvem, türelmem és időm se akad.)

˝Ábránd gyanánt. Mert sem Isten, se Sátán
túl mocskosat, túl szépet a föld hátán
meg nem tűr, férgek vad szerelme láttán.˝Szisz

2008. június 10.

happy-ness


Mily egyszerű feltételei vagynak kedig a boldogságnak: kell hozzá egy Jules, egy Syl, meg egy, oly kedves, Léna. És némi honfoglaló, meg némi Heltai. Ha ezt tudtam volna eddig...Oly jó, hogy van egy világ, amelynek része vagyok, és amely oly szép egész-sége miatt. És most, hadd élvezzem az alvás örömeit...

2008. június 9.

Segítség

Rettenetesen fájnak a szemeim. Nem akarok többet sírni. Egész nap, szinte akaratomon kívül ömlöttek a könnyeim. És azt sem tudom miert, csak tudom, hogy nagyon rosszul vagyok. Valami visít bennem, marcangol. Nagyon nagyon rossz. Fullasztó, kétségbeejtő. Mintha egy dementor lenne folyton mellettem. Segítsen valaki, mert egyedül már nem tudok megbírkózni a szörnyeimmel!

hit

Hitem foszlányait remegve őrizgetem. Hagyjátok meg nekem, hogy legyen. Izzadva ébredek reggelenként, s kérdem magamtól, hiszek-e még? S ha igen, miben? Míg igenlő válaszom s hitemnek tárgya is van, élek, létezem. De mi lesz ha eltűnik hitem? Öröklök másikat talán? Vagy egy platán-törzsű délután kiégek, elhalok. És az akarat, meg a tennivágyás kifolyik belőlem és homogén tócsát alkot a betonon. Nem akarom...akarom... karom...rom...ommmmmmmmmm...áommmmmmmmmmmmmmmmm